Beschrijving

Mooi uitgeruste woning met alle moderne comfort

De villa heeft op het gelijkvloers een inkomhall, 3 slaapkamers (2 kamers met een tweepersoonsbed en 1 kamer met 2 éénpersoonsbedden), een badkamer (met ligbad en 2 lavabo’s), salon, eetplaats, volledig ingerichte keuken (koelkast, diepvries, microgolf, kookplaten, vaatwas, koffiezet,…), berging met wasmachine en extra koelkast, een toilet. Digitale televisie, DVD speler en Google Chromecast 2. High-Speed internet (WiFi). 

Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een dressing en een aanpalende badkamer (instapdouche, lavabo en toilet).

De woning is uitgerust met airconditioning (beneden en bovenverdieping).

De tuin is 1.600 m2 groot, met zwembad 8,5 x 4,5 m met trappen in halve cirkel (Romeinse trap), buitendouche op zonne-energie. Het zwembad wordt tussen midden mei en midden oktober verwarmd tot minstens 27° via een warmtepomp. Het zwembad wordt door een professional onderhouden en beschikt over een automatische zuiveringsinstallatie met ph-regeling. Grote buitenterras met teak meubelen (grote eettafel en 8 stoelen).  Electrisch gestuurde pergola met verstelbare lamellen en zonnescherm. Vaste BBQ.

Grote terrassen rond het zwembad met diverse ligzetels, parasols en relaxzetels, alsook een rieten buitensalon (L-vormige canapé met 4 plaatsen + afzonderlijke zetel).

Achteraan de tuin bebossing met talrijke schaduwrijke plaatsen en een ping-pong tafel.

Cardet, Languedoc-Roussillon